Banner
Offentlig kommunikasjon

Hvem fortjener heder og ære for sin kommunikasjonsinnsats i 2023?

I 2023 ble Tromsø Idrettsklubb tildelt «Nordnorsk Kommunikasjonspris 2022», med bakgrunn i nyskapende kommunikasjonsarbeid og en samlet lokal stemme, som gav gjenlyd både nasjonalt og internasjonalt. Nå søker juryen nye kandidater.

Kommunikasjonsforeningen i Nord-Norge i gang med å finne kandidater til kommunikasjonsprisen for 2023.  Juryen ønsker seg nå nominasjoner fra godt håndverk innenfor kommunikasjonsfaget – fra hele Nord-Norge. 

Årlig prisutdeling

Hvert år samles en jury i regi av Kommunikasjonsforeningen Nord-Norge for å gå gjennom nominasjoner til den nordnorske kommunikasjonsprisen.

Kandidater fra hele Nord-Norge vurderes, og den som skiller seg ut som best i klassen, vinner Nordnorsk Kommunikasjonspris 2023.

Prisen deles ut til organisasjoner, institusjoner, bedrifter eller enkeltpersoner med ståsted i Nord-Norge, som har bidratt til å synliggjøre kommunikasjonsfaget og dets utøvelse på en god måte.

Har du forslag?

Nå er vi inne i en periode hvor vi kartlegger kandidater til utmerkelsen, og søker derfor etter nominasjoner.

Fristen for å nominere kandidater er 6. oktober 2024. Forslag kan også sendes inn som e-post

Prisen deles ut 17. oktober på Scandic Ishavshotell i Tromsø, i forbindelse med arrangementet KomNord Jubileum 2024.

Nominasjoner må kunne svare på følgende spørsmål:

  1. På hvilken måte har kandidaten din synliggjort Nord-Norge eller nordnorsk kultur/prosjekter? (legg gjerne med lenker til medieomtale)
  2. Hvor lenge har kandidaten jobbet målrettet med kommunikasjon som verktøy, og på hvilken måte?
  3. Hva er nyskapende og inspirerende ved kommunikasjonsarbeidet eller resultatene som er oppnådd?

Forutsetninger for nominasjoner til kommunikasjonsprisen:

  • Kommunikasjonsprisen kan deles ut til organisasjoner, institusjoner, bedrifter eller enkeltpersoner med ståsted i Nord-Norge, som har bidratt til å synliggjøre kommunikasjonsfaget og dets utøvelse i Nord-Norge på en god måte.
  • Kandidaten skal bevisst ha brukt kommunikasjon som verktøy for å nå mål.
  • Kandidaten skal ha vist vei når det gjelder god kommunikasjon. I tillegg til å være modig, skal kandidaten være til inspirasjon for utøvere innen kommunikasjonsfaget.
  • Enhver kan foreslå kandidater til prisen, innen nominasjonsfristen 6. oktober 2024.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til fagdagen Kom Nord Jubileum og prisutdelingen som vil foregår under festmiddagen på kvelden. Arrangementet er åpent alle.

Les mer om fagdagen: 

Siste saker

Har du lest disse?